Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, October 25, 2011

IF TODAY IS MY LAST DAY

Assalamualaikom readers ~~


pernah tak u'olls terfikir, kalau la esok merupakan
  • hari terakhir untuk u'olls bernafas
  • hari terakhir untuk melihat bumi indah ni
  • hari terakhir untuk menatap wajah3 yang kita sayang
  • hari terakhir untuk bergurau senda dengan kawan-kawan
  • hari terakhir untuk buat macam3 yang memang selama ni u'olls nak buat

cik sopi takut sebenarnya .. kalau tok cik sopi dia cakap 'seriau' ...
dah dua hari berturut3 cik sopi nampak orang eksiden ..


semalam ada eksiden kat lap lepas tol Putrajaya .. tak berlanggar dengan kenderaan yang lain tapi rasanya langgar divider jalan tu .. semalam hujan lebat gila kat Putrajaya and Cyberjaya ni .. jalan raya confim3 sangat la licin ~~ teringat la plak peristiwa eksiden lebih kurang 2 tahun lepas .. hancur bahagian depan kereta yang eksiden tu ~~ rase3 nyer owner xder pape sebab nampak die keluar kereta elok3 je .. tapi rasa3 nyer mau lemah semangat la sebab kereta die berpusing kot ..


pastu pagi tadi masa on the way nak pergi kerja, ada lagi eksiden ... kat simpang nak masuk Putra Height...kali ni eksiden MATI punyer ... dari jauh kereta3 semua dah slow down je. pastu nampak ader kereta polis kat line kecemasan .. cik sopi pon slow down la jugak .. slow3 bawak, nah ko nampak orang mati eksiden kene tutup ngan beg kaler hitam tu ... rasa nyer penunggang motosikal sebab tak nampak plak ader kereta yang eksiden ... aduuhaii ~~ senak perut ..


dalam dok drive3 tadi cam tetiber terpikir plak cmner la kalau tetiber cik sopi yang terbaring bawah beg hitam tu ...??? bukan nak mintak3 .. harap3 dijauhkan la ..


takut sebab rasanyer banyak lagi benda3 yang cik sopi nak buat tapi tak terbuat lagi .. banyak lagi hajat yang tak tercapai ..


tapi andai kata esok dah takde lagi bagi cik sopi, cik sopi firstly nak minta maaf kat kengkawan or sesiapa je yang kenal cik sopi ni .. andai pernah terlanjur cakap or perbuatan harap3 di maafkan.. mungkin cik sopi tak terperasan or maybe perasan tapi terlalu mengikut hati yang tengah marah, so macam3 yang cik sopi cakap  nampak sangat mulut ni tak baik


kalau cik sopi ada terhutang pape, roger3 la .. insya allah cik sopi bayar balik secepat yang mungkin .. kalau tak sempat or jumlahnye banyak sangat pegi mintak kat en hubby eh3 ... :p


ermmmmm




ermmmmm




ermmmmm







suddenly mood nak berbelog dah lari plak .. ni pesal perut dari pagi tadi asyik sakit3 jer .. nak termuntah semua ada .. tak kan kene food poisoning lagi kot .. dorg3 kat umah rileks je siap bole berjimba lagi .. wwuuuwuuu .. T__T




p/s: cik sopi alwez doakan keselamatan kawan3 di luar sana .. kawan3 di luar sana pon doa3 kan la keselamatan cik sopi pulak yer .. thanks for your pray guys  :))

No comments: