Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, September 28, 2011

KEMALANGAN DI PAGI RAYA KORBAN

Assalamualaikom semua ...


nak share cerita basi ... muahahahaaa


dah 2 tahun dah story ni, but nak share untuk peringatan semua ..


tajuk entry semacam je kan ... KEMALANGAN DI PAGI RAYA KORBAN, nyaris3 diri sendiri jadi korban  ...


nie eksiden mase cik sopi on the way nak balik kampung kat Perak .. cik sopi pon x sure cam mane bole eksiden .. seingat cik sopi tau3 je kereta dah berpusing3 sebelom stuck kat tepi divider ..


mase eksiden ni, cik sopi bawak kereta encik hubby ... yang ikot cik sopi balik kampung is mama, nana and isha ... dalam tengah kereta dok berpusing tu cik sopi boleh nampak adik3 cik sopi pon berpusing3 kat belakang .. sian dorang ... nanges3 ..


kejadian berlaku kalau tak silap cik sopi kat kilometer 329.1 .. lebih kurang 1 km lepas dari perhentian Tapah. Time pulak lebih kurang pukul 8.30 pagi ...


wwuwuwuwuuuuu .. nanges3 cik sopi call encik hubby ... naseb baik ngan sepantas kilat dia datang .. mase die sampai, dia pujuk3 cik sopi .. dalam mase yang same kene marah gak .. cceesss!!!


tapi cik sopi bersyukur sangat semua orang selamat ... nasib baik lagi umur ni masih panjang ~~ kalau tak, tak sempat nak berbelog dah .. heheheeee .. kidding3 ..!!


see3 all the pictures ... seram tak??














di sebabkan eksiden ni, sampai sekarang cik sopi tak confident nak bawak kereta spesies 'auto' untuk perjalanan jauh .. terbayang3 siot ..!!!!


and sampai sekarang jugak la cik sopi tak suke bawak kereta spesies 'auto' ni .. cik sopi prefer manual ... selamat ..!!!


lagi pon kalau kereta manual bole race kat highway ... agak3 nak terbabas boleh kasi drift sket .. hahahahahaaaa .. lepas3 drift boleh la merasa kakitangan encik hubby pulak ... ye dokkk ...???  muahhahahaaa


so friendss, bawak kereta tu utamakan keselamatan yerr .. ingat la orang yang tersayang  .. pandu cermat jiwa selamat nyawa tak melayang .... ingat tu ...!!!







drive like me babeyhhh ...



thanks read  :))

No comments: