Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, September 19, 2011

BILA BUKAK CERITA LAMA ~~ TAK TAU NAK NANGES OR GELAK

Assalamualaikom u'ollss ~~


cik sopi nak bukak story lama ni .....
story yang hanya tinggal kenangan je tapi yang pastinyer cik sopi tak lupa sampai bila3 ....
mereka3 pon cik sopi berani mati cakap la... dorang pon mesti nanges tahap meleleh air hidung punyer lepas tengok gambar3 ni beserta sedikit cerita yang nak cik sopi share ...


ketahuila korang semua ~~ rindu nak comolot lagi ...


and untuk pengetahuan u'olls, semua3 ni adelah gambar3 mase cik sopi study diploma .. some of them were my housemate ... kami semua dari course yang same but different batch ...




geng3 lepak ~~ tak pernah kitorang keluar tak same3 ....!! kalau kurang member, macam ader something missing jer ..

mase ni bajet muke semua innocent jerrr .. cube compare picture dulu3 dengan picture sekarang .... mesti korang bantai gelak kan3 ... :p


bergambar dengan some of the lectures mase diploma .. time ni rase cam sebaya seumur je ngan lecturer3 ni ... lecturer pon dah macam member3 je ... but we all still respect all of them .. mereka tetap lecturer dan kami tetap student ... :))



ni sesi mencari bakteria kat dalam lab ... cik sopi ingat lagi, di sebabkan bakteria3 ni la tetiber je muke cik sopi tumbuh jerawat batu ... bukan calang3 punyer jerawat batu tau .. cik sopi rase dah macam ade gunung berapi kat muka. tunggu mase nak meletop jerr ... :))





mesti ade yang dah gelak3 or senyum3 sendiri bajet muke dulu3 ngan muke sekarang xder la yang berubah sangat kan3.... seriusly cik sopi pon dah tak larat nak gelak3 dah ni .. rase cam nak terkucil jerr ... dok tahan jer sebab nak abehkan entry ni .... 


ni tengok lagi gambar3 kat bawah ni ... naseb la gambar sape yang ader sebab ni jer collection picture yang cik sopi ader sebab gambar3 yang lain dah hilang mase cik sopi secara tak sengaja ter-reformat pendrive .. WTFish betul kan ..




nie plak mase pergi dinner ala3 prom night ... ntah ape tema nyer mase ni pon cik sopi tak ingat dah ... yang pastinyer mase pegi ni memang stok muke tak bole blah .. dah la tak sempat nak make-up cun melecun .. last minit nak pergi baru perasan dress sume tak de .. addoooiiii ... so main rembat je ape yang ader depan mate ... janji tak nampak pelik ..!!!  yeke tak pelik??



orang selalu cakap kitorang ni cam kembar..??? yeke?? lagi dan lagi ader orang cakap suara kitorang pon same ... yeke?? 

ekceli kitorang ni beza tak jauh pon .. beza 4 ari je ... fick dilahirkan pada 8 mei .. cik sopi plak 12 mei ~~ so persamaaannyer ialah PERANGAI kitorang ...!! maklum la .. same 'bintang' ... tu yang kengkadang datang angin kus3 masing3 ...


nak tengok gambar lagi ... layan jee gambar budak3 baru nak kenal dunia ni ... :D





  



korang yang tengok picture ni mesti cakap

balik3 muka orang yang same jerr ...

hheheheeee .. of cos la ~~ kami sentiasa bersama3 walau dimana3 sahaja sehinggakan pak cik guard kat kolej tu pon boleh bertanya " mane kengkawan yang lain " if beliau nampak kami tak cukup geng ..


rase3nyer ader lagi gambar3 kat pendrive lagi satu .... gambar3 mase DTMP annual dinner ... nanti cik sopi pegi cari kat lubuk mane cik sopi campak pendrive tu ...!!! pastu cik sopi update lagi cerita3 zaman diploma ni ... okey gitu???


neway thanks bace ... kalau sesape yang tergelak3 sampai terkencing n tercirit tu cik sopi mintak ampun la ehhh .... ni super duper punyer kenangan yang tak kan ade lagi dah ....


p/s: dorang3 yang dalam picture ni ader yang dah kawen, dah ader anak, nak bertunang, study oversea, gatal nak kawen lagi pon ader jugak .. pape pon >> roger3 weyyyhhh ..!!! jom buat trip .. :))

1 comment:

LAVENDERIES SHAYLEE said...

weyyyyyyy!! hahaha..gelak guling2 aku kat opis ni bace post ko..hahaha..gmbr taleh bla seyhhh!! ekekekekke~aku pun de g gmbr3 ni suma..gmbr aku ngn ko bedua tu aku siap frame kot! hahahahaha