Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, September 14, 2011

SANGAT MERINDUI MEREKA

Assalamualaikom ...


cik sopi rindu dengan 2 ekor makhluk ALLAH ni ...!!!
memandangkan cik sopi dah kawen, so cik sopi dah tak boleh dah nak jumpa dorang hari3 ...


malas nak cakap banyak ~~ check out the pictures ..!!!
please don't tell me u want them also ...




meet MARCOS aka AKOSH



meet MARITZA aka BULAT aka GEMOK


their name are so3 sweet rite??
both name were taken from Mexican Telenovela 'la mujer en el espejo' ..
have u heard or watch it???


the story is about a miracle mirror ..
ala3 cerita Cinderella jugak laa ~~


so watak utamanya cerita ni Marcos and Juanita .. tapi Juanita ni biler time cantik, die tukar plak name >> Maritza ...
heheheee .. so korang semua faham3 la kan mane datangnyer idea tok letak name kucing3 ni sebegini ...


xmo cakap banyak3 lagi ~~ layan lagi picture3 mereka  :))



buat muka kesian sebab nak keluar sangkar ~~



nie pon same ... berlakon je lebeh .. lepas dapat keluar ntah kemana3 hilang ..!!!


muka nak tackle awek :p


ni kalau mama tau ~~ 




Maritza was born on 3rd September 2006


Marcos was born on 15th July 2006.. so Marcos ni abang laaa 


style Maritza bila tidur .. tak pernah berubah since die putus susu dengan mak die :p

 
Maritza paling kuat menyelongkar .... ntah ape yang die cari pon tak tau


golek3 time  :))


have fun ..???
so far nak tau siape yang jage kebajikan dua beradik ni???


tadaaaa .. adik3 cik sopi lorrr .. sape lagi kan3 ..


thanks read guys  :))

No comments: