Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, September 14, 2011

MALAM PERTAMA DI HOSPITAL :P

Assalamualaikom ....


Malam ni special bagi cik sopi ..
sebab malam ni cik sopi tido kat hospital.....

tapikan, cik sopi tak sakit ~~ kan cik sopi dah story dalam entry3 yang sebelom ni yang cik sopi berjaya selamatkan diri dari terus di sakiti oleh makhluk ALLAH yang sekor tu ,,,

but3 .. en hubby ...
beliau gagal ... gelak jap ..!!!!

so sekarang ni cik sopi teman kan beliau kat hospital la ni .... walaupon die admit kat sini sebab demam panas yang tak sejuk3 jugak ... tapi pada ketika ini, beliau kelihatan sangat sihat .. beliau sedang duduk baring3 atas katil ni sambil makan kacang pistachio ... langsung takder keinginan nak pelawa cik sopi .... cehhhh ..!!!!

oke laaaa .. entry pendek3 jer sebab nanti ade orang marah sebab cik sopi gune lappy beliau ... see3 .. owner laptop dah kasi signal ... hahahaaaa ...

malam ni bermalam la cik sopi kat spital ... hopefully xder antu kat spital ni sebab selalunyer cik sopi dengar cerita kat spital banyak hantu ... wuaaaaaaaaaaa

nity nite everybody ...
esok kat opis cik sopi update lagi ehhhh3 ..

thanks read  :))

No comments: