Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, September 20, 2011

OWNER BLOG BAJET HOT ...!!!

Assalamualaikom u'ollsss ...




ader sorang minah ni tau ...!!!


vvvvvvvv
vvvvv
vvv
vv
v



BAJET HOT ...






nak tau saper ...????


vvvvvvvvvvvvv

vvvvvvvvvv

vvvvvvv

vvvvv

vvv

vv

v



CIK SOPI LLLERRRRRRR ...






nak tau kenape cik sopi berkata3 sebegitu ..
ini disebabkan ~~ lately ni cik sopi ade satu habit terbaru yang memang tak kan menyusahkan orang lain pon ... walaupon diri cik sopi takder la sesusah mane ... cume akan menimbulkan effect3 di mase hadapan !!!


ayat nak panjang3 pulak kan ... kasi tau je la ye takk??



sekarang ni cik sopi jadi seorang yang sangat3 super super malas nak CUCI MAKE-UP ... tak bagus ni weeyyhh . akan tertimbulnye jerawat3 di kemudian hari . walaupon muke cik sopi ni bukan la yang jenis sensitif kejap3 nak naik jerawat tapi biler sekali dah naik ... fuuuiiyyyoooo ..!!! nightmare babeyhh ~~


sekarang ni cik sopi tengah cuba sedaya upaya merajinkan diri ... tapi cuma niat dalam hati je .. buatnye tak jugak .. addeesss ..


cik sopi pon agak kurang pasti tarikh sebenar habit baru ni timbul ... asal nak cuci make up kat muka je mesti rasa malas ... bajet tido pon nak gojes jugak ... cceeehhh ..~~


bak kata member cik sopi

muka ko make up ke, tak make up ke .. same je aku tengok ..!!! 
haisshhh ... same ke?? ni yang tak best ni ...


ekceli cik sopi bukan la make up tebal3 sangat .. make up tebal3 berinci tu mase tunang, nikah ngan sanding jerrrr .. huh mau abeh sebotol make-up remover tu semata3 nak clear kan kaler3 di wajahku ini .. heheheeee


so fellows .. nak buat cam mane sekarang ..!!! kang kalau di biarkan akan mudarat di kemudian hari .. cheewaahhh ...


thanks read ..

1 comment:

LAVENDERIES SHAYLEE said...

tak sama, sbb if ko tak makeup muke ko pucat..