Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, September 5, 2011

RAYA AFTER 7 YEARS

Assalamualaikom u'olls  :))


selamat hari raya bagi yang tengah beraya lagi .. same la kite eh3 ..



raya tahun ni mang best ar bagi cik sopi walaupon ramai yang cakap raya tahun ni cam xbest jerr ..


mood raya masing3 ~~ mane boleh same looorr  :p


alhamdulillah ... cik sopi bersyukur sebab masih lagi dipinjamkan  nyawa oleh Allah SWT untuk same3 sambut raya dengan suami n family tercinta .. raya yang sangat3 berbeza berbanding tahun3 yang sebelom ni .. aminn ~~


raya tahun ni mang cik sopi raya sakan .. lantak la orang nak cakap ape .. 7 tahun direct x beraya kan3 .. so tahun ni kene la lepas kan geram yang 7 tahun tu ..



ape yang 7 tahun??? 


7 tahun cik sopi punyer raya, tapi tak beraya pon tak mengape ..
ni semua exam punyer pasal .. asal nak raya je mesti exam .. spoil mood nak beraya .. nak jawab exam ape tah lagi ...


SPM -> DIPLOMA -> DEGREE 


memandangkan biler tengah intern ni tak payah susah3 nak pegang buku, nota or hafal pape tah .. so boleh la cik sopi beraya dengan sakan nyer tanpa perlu selak-menyelak buku3 or notes ... best3 ..!!!


gambar raya???


tungga sat yerr .. nanti cik sopi kasi update .. kat opis tak bole nak blue-toot gambar .. lagipon gambar raya tak banyak sangat .. ni sume gara3 Incik Samsung GT merajuk .. sape tah dok kacau die nyer password .. tak pepasal kene lock dah ..!!!!  gambar raya pon berkurangan tau .. nak3 plak balik KL baru boleh format balik ... bertambah balik dosa cik sopi.. mencarut3 di sebabkan abeh sume3 game cik sopi dah tak der dahh .. penat tau tak nak main game tu sampai ke highest level tu .. haiishhh


mood sekarang..???


agak tensen sebab kene masuk keje dah .. tapi yang buat cik sopi konpius sekarang ni, hari ni opis cik sopi still cuti lagi ker sebab sekarang ni pon yang ade kat opis dalam 2-3 orang jer termasuk la cik sopi .. lagi sakan mat3 saleh ni beraya ..!!!


Bos ..!!!! can i go home .. i want to continue my raya and spend my day eating, and eating and eating again ... i also want to collect duit raya to cover my expenses mase balik kampung.. hahahahahaa ..


thanks read yerrr ..


lotzzz of love  


SOFINAZ

No comments: