Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, May 14, 2012

BIRTHDAY MOMMY ~ 12/05/2012 ~

Assalamualaikum





happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday to cik sopi
happy birthday to me ...

clap clap clap 


tanggal 12/05/2012 genap la usia cik sopi 25 tahun ... 25 tahun ..???  ye la ... tak caya lettew  :)
orang pertama yang wish opcos la my beloved husband ... iskiskisk ... malu tau diperlakukan sebegitu ... hahahaaaaaa

birthday kali ni lain dari yang lain skit sebab:
mase birthday dapat naik pelamin  tumpang pelamin orang ekceli
celebrate birthday berstatuskan isteri and mom-to-be
birthday disambut sekaligus dengan mother's day
best best best 


trime kaseh jugak pada adik adik, sedara mara and kengkawan yang wish birthday cik sopi ... sampai ke hari ni pon 14/05/2012 still lagi ader yang wish happy birthday kat cik sopi ... terharu sangat sangat ... hehehee


ape ape pon, cik sopi bersyukur sangat sangat sebab maseh lagi dkurniakan kesihatan yang baik dari Allah, maseh lagi diberikan peluang untuk berbakti kepada kedua orang tua cik sopi .. maseh lagi berkesempatan memikul tanggungjawab sebagai seorang anak - menantu -isteri - kakak - anty dan insya allah mummy pada bulan syawal nanti  :))


selain tu jugak cik sopi berharap dengan peningkatan umur ni, cik sopi dapat lebih matang dan berusaha buat yang terbaik untuk insan insan yang amat cik sopi hormati dan sayang dalam hidup cik sopi yang itu en hubby - parents cik sopi and parent-in-law cik sopi ...


semoga dengan doa dari kawan-kawan sekalian, cik sopi dapat lebih tabah mengarungi ranjau hidup ini walaupun kengkadang jalannyer agak berliku dan kengkadang tu jugak jalannyer straight je macam orang buat rambut rebonding tu ...  :p
















heheheee ... memang sangat sangat tak boleh blah tengok gambar cik sopi menumpang pelamin orang kan kan kan .. siap baring baring lagi .. tu belom lagi gambar yang tertonggeng tonggeng ... hampeh pnyer jurukamera merangkap adik cik sopi ... berani beliau nak sabotaj ...!!!  tak mo tunjuk gambar tu sebab mama ngan en hubby tengok dorang pakat gelak gelak kat cik sopi sampai tersembur sembur air liur ... benci tau ..


ape ape pon cik sopi bersyukur sangat ... mungkin berkat dari doa dan kesabaran cik sopi - dengan ape yang pernah terjadi dalam hidup cik sopi sebelum  ni, Allah kurniakan pelangi yang sangat sangat cantek. sampaikan cik sopi nak hentikan masa masa yang ade supaya pelangi tu kekal jer  :))


ape ape pon sebenarnya hidup ni indah dengan dugaan dan cabaran ... kalau asyik berseronok je nanti kita lupa diri pulak  :))







thanks read  :))

No comments: