Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, May 4, 2012

KISAH DI HARI INI

Assalamualaikum ..



salam jumaat semua ...

hari ni cik sopi agak kerajinan sikit dari hari hari lain sebab server down kat opis ....baguih baguih ...!! amat digalakkan seberapa kerap yang boleh supaya cik sopi dengan kelam kabutnye menyiapkan semua report report nanti .... pppffttttt ..!!!!


hari ni jugak hari kejakunan melanda setelah sekian lama tak masuk kolej kesayangan cik sopi tu ... haiihhh ~~ mau gi amek result mase internship tu la ... dok kate dah endorse endorse tapi hape pon takde lagi ... so setelah confirmation dari kengkawan yang masih lagi menapak kat kolej tu, dan telah di beritau melalui laman sosial yang amat femes di abad ini yakni RESULT DAH RELEASE .... !!!!!    hati ni sangat la ceria dan berbunga bunga nak ambek result dengan harapan result nanti cemerlang la ye .. heheheeee


dan dan ini jugak merupakan hari pertama cik sopi bawak masuk baby dalam perot ni ke kolej .. mane la tau nanti nanti die ikot jejak langkah cik sopi continue study kat sini ... bhahahahahahaaa


dan yang paling best >> boss yang hensem tu dah approve cuti cik sopi hari ni ... half day je kot ... kire halal la ye boss  :))


lepas lepas ambek result nanti boleh la gi jenjalan buang mase kat area area sek 13 shah alam tu ... lame dah tak meninjau kawasan kat situ .. entah ape lagi perkembangan kat situ ... ntah ntah karang cik sopi plak yang silap masuk jalan .. hahahhaaaaa


cuti approve start kol 2 nanti ... mase mase yang ader ni tak tau la nak buat hape sebab server down lagi ... hate hate hate ...!!!!!   baik tak yah masuk opis cenggini ...


dah la semalam tido tak cukup ... mengular ngan en hubby sampai kol 3 pagi then sebelom tido kami super duper breakfast dengan Mc Donald .... pergghhh nyenyak tido .. hahahaaa


oke oke ~~ dah tak tau nak merepek ape lagi .. hati ni ngah bersabar tunggu sampai pukul 2 sambil kepala hotak pikir mane cik sopi letak surat surat penting yang patut dibawak g kolej ni ... HATE HATE HATE AGAIN OKEYYHH ..!!!


thanks a lot sebab buang masa baca   :D

No comments: