Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, May 15, 2012

100 DAYS TO GO

Assalamualaikum



oke oke ~~ gambar sangat tak boleh blah .... hehehheeeee


100 days to go ... dah macam cerita 100 hari mencari cinta ...


tapi ni 100 hari countdown to deliver baby .... erkkkk ~~ takot takot rase ati ni .. dup dap dup dap .. baby pon dah makin kuat menendang dalam perut ni ... dah mcm ade street fighter tournament dah ...


cik sopi ngn en hubby pon tak sabar sabar ... sekarang ni kami baru nak start beli barang barang baby  .... maklum la .. baby dah nak masuk 7 bulan .. so dah boleh dah beli sikit sikit ...


alhamdulillah sampai sekarang baby tak meragam sangat sangat ... cuma lately ni cik sopi asyik saket belakang .. nak tido pon susah .... kaki pon dah start bengkak bengkak ... en hubby siap cakap ' buku lali pon dah tak nampak ' ...   urat smua dah tenggelam .... haiiihhh ..




buat mase sekarang ni pon, cik sopi lebih banyak menjaga permakanan walaupon sebenarnye cik sopi ni sentiasa la makan, tapi kalau boleh cik sopi takmo over eating lagi ... bukan nak menjaga badan tapi seelok - eloknya jangan la makan sampai tak ingat dunia kan .. hehehheeee ~~ sian en hubby ... tak larat dah dia nak tegur tabiat makan cik sopi ... bliau risau perut meletop kot ..   :p


ape ape pon cik sopi mengharapkan doa dari keluarga dan kawan kawan sekalian .... smoga cik sopi dapat mengharungi 100 hari ni dengan penuh kesabaran .... dan harapnya nanti segalanya dipermudahkan  :))






thanks read  :))

No comments: