Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Saturday, April 7, 2012

BILA HARI SABTU PUN KENA KERJA

Assalamualaikum ...



selamat bercuti pada yang tengah bercuti .. dan selamat bekerja untuk orang yang tgh berkerja >> macam kitew ..!!!


tak bestnyer kene kerja ari sabtu ni ... sesungguhnyer jenuh nak pujuk badan ni berstamina sket ari3 sabtu ni ..

mata ngantuk lak tu ... tapi kene kuatkan ati bangun gak .. lau tak ader gak report yang pending .. nak tnggu ari Isnin jawabnyer pancit ler mummy ...hehehee


tadi sorg member ni bagi idea, pe kate buat surat request kat boss ari sabtu ari untuk bercuti jugak ..


tapi rasenyer takdenyer bos nak approve ... jangan harap ler kawan3 oii ..


tapi bos sendiri pon tak masuk opis ari sabtu .. ngah syok layan mata la tu ..  :p


sian kami3 di sini bos ..  :(


thanks read ..

No comments: