Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, April 6, 2012

TERLEBIH MAKAN SUDAH

Assalamualaikum


lately ni cik sopi terperasan yang duet3 cik sopi abeh kat makan jer .. bukan makann yang heavy yer but more to bakery, cookies ...biskut ..

siap ader peti simpanan makanan dalam bilik tau ...


tapi isi kandungan peti tu dah menyusut .. kene top up lek ...


nak buat stok Famous Amos jawabnyer sempat bertahan 2 jam je ler ... sebabnyer en hubby pon dah  tersuka kat cookies tu dah .. isk3 ..


sekarang ni rase mcm nak makan macam3 tapi antara rajin nak pergi beli atau tak jer ... tapi biler dah dapat beli >> selambak okey .. sampaikan en hubby geleng3 kepala .. nak wat cmner kan ...  cik sopi makan untuk 2 orang .. hahahaaa


berat cik sopi dah over 60 kg dah ni .. baru 5 bulan tau .. mama cik sopi cakap masa die pregnant cik sopi berat die 62 kg je until due date ... senak perut mendengarnyer tapi nak wat cmner ... tak makan kang badan ni gigil3 cam orang sakit Parkinson jer ..


tapi mama dah pesan, masa pantang kene pantang betol3 ... means kene pantang yang memang betul3 macam orang lepas bersalin .. tak leh nak ngade3 sangat nanti badan tak leh nak maintain ... isk3


so kalau nak makan, makan la sekarang ni .. makan puas3 ..


pastu berusaha untuk dapatkan lek berat yang 50 kg tu .... lau boleh 50 kg la .. tak mo dah 47-48 kg .. nanti mama cakap tak comel dah .. huhuuuuu


p/s: kene usaha kurus gak sebab banyak baju cantek menanti ..  heheeee



thanks read  :p

No comments: