Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, April 3, 2012

ALAHAI DUIT SYILING

Assalamualaikum





sekarang ni kalau pergi beli barang3, duit balance mesti ada syiling ..
tapi yang cik sopi nak story kat sini >> pasal duit syiling baru ...!!!!


dah berdozen3 dah duit syiling ni dalam purse cik sopi ...
tapi so far, seingat cik sopi .. cik sopi belum pernah buat pembayaran guna duit syiling baru ni ..


bukan sebab cik sopi sayang sangat kat syiling ni, tapi cik sopi was3 ...
sebabnya dah la duit3 ni kecik je macam token kat fun fair tu .. saiz pun lebih kurang sama je ... cik sopi pun agak konpius nak bezakan antara 20 sen ngan 50 sen .. until mama tunjuk kat depan bijik mata cik sopi perbezaan duit3 tu semua ... hohohohoooooo   :p


selain daripada tu jugak, setau cik sopi kalau nak bayar parking ... duit syiling baru ni tak boleh digunakan kan..???  still tak valid lagi ...  kalau cenggini susah la ... dah la cik sopi cuma kadang3 je bawak kete g opis.. mane ade duit syiling lama nak bayar parking ... kalau sempat, sebelum g keje dapat la cik sopi copet cket duit syiling dalam kete en hubby ....  leceh3 la   :(


cik sopi lagi suke duit syiling lama .. sebab senang nak bezakan ...


thanks read  :))

No comments: