Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, April 27, 2012

KU PUNYER BOS YANG KACAK

Assalamualaikum


salam Jumaat ... heheheheee
hari ni kerje agak free sket .. maklum la bos kecik dah start cuti .. g oversea katanyer .. lame plak tu .. almost 2 weeks .... memang enjoy sakan sambut hari pekerja la bos cik sopi ni ...


hari ni nak story pasal bos besar kat tempat keje cik sopi ni ... name nyer dirahsiakan if not kene saman tak pepasal beranak dalam court nanti .. haiihh


small bos tu gugurl ... yang big bos ni boboy ... ensem ooiii bos cik sopi ~~


kalau terserempak kat luar sure korang tak kan caya die tu bos .. umo die lau tak silap below 30's .... beliau sangat kacak - bergaya - berketerampilan - and bossy .....!!!!  tak dapat dinafikan lagi .. tapi ensem punyer pasal soal bossy tu kiter tolak ke tepi dulu ..  :p


cik sopi pon tak tau nape tapi cik sopi berkenan sungguh tengok muke boss cik sopi ni ... skali pandang cam orang korea .. dua kali pandang mang sebijik cam orang korea .. tiga kali pandang memang rase3 nyer macam orang korea .. sumpah confim tak tipu ~~  tapi hakikatnyer beliau Chinese  :))


cik sopi bukan la fanatik ngan koreans ni tapi dah memang ape yang kite nampak tu cantek, ape salahnyer puji sikit ye dok ....


lagi pon mane la tau nanti3 anak cik sopi muke cenggitu ke ... ehhh bole ker ..???
tak boleh pon takpe la ... kasi la imbas3 sket .... heheheeeee




ni gambar sape..?? cik sopi tak tau tapi mr bos punyer muke ad iras3 sket cam mamat ni ... cube korang bayangkan mamat ni buat muke bossy ...??? cenggitu la bos cik sopi  :))


thanks read  :))

No comments: