Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, April 18, 2012

NAK BERSHOPPING RAYA JUGAK

Assalamualaikom


tadi cik sopi dok usha3 jualan baju kurung kat fesbuk ... mak aaaiiiii  ..sampai juling3 bijik mata cik sopi nengoknyer ..


memang cantek3 tak terkata sampaikan kalau boleh sekarang jugak cik sopi nak beli and suruh dorang pos kat umah ... pastu tiap3 ari belek3 baju tu sampai la tibanya waktu baju tu boleh dipakai ...


walaupon beli nanti, bukan cik sopi boleh pakai pon ... dah namenyer due nanti 23/8 ~~  kan time raya tu ... so kene bersederhana semungkin yang boleh la ... lau beli baju kurung saiz 36 pon belom tentu muat pakai dah time tu ... lau beli jubah lak takut nanti bersih semua jalan3 disebabkan pemakainya al-maklum la tak tinggi mana pon ... meleret abeh kang ..


lau beli baju saiz besar either 38 or 40 takut lepas bersalin je baju3 tu dah tak boleh pakai dah .. rugi ooiii .. labuh pon satu hal gak ..


camner ekkk ... any wonderful idea yang nak di share kan ..?????  sile lerrr  :))


* lau ikot ati, cik sopi redah beli jer .. boleh ke, tak boleh pakai ker ... ader cik sopi kesah .. janji ado .. hahahahahaaaa


** sambil naip entry ni, sambil layan baby dok tendang3 dalam perot ni ... berkungfu haperrr nak ooiii ..


the very new from me ... 22 weeks d  :))


thanks read  :))

No comments: